30 Ağustos resimli mesajları gönder | En güzel ve anlamlı 30 Ağustos mesajları

30 Ağustos resimli mesajları gönder | En güzel ve anlamlı 30 Ağustos mesajları

30 Ağustos resimli mesaj göndermek isteyenler için en güzel ve anlamlı 30 Ağustos mesajlarını haberimizde. En anlamlı ve güzel 30 Ağustos resimli mesajlarını sevdiklerinize gönderebilirsiniz. WhatsApp, Facebook veya normal SMS yoluyla mesajları gönderebilirsiniz. İşte En güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı resimli mesajları ve 30 Ağustos mesajları....

Haberimizden 30 Ağustos Zafer Bayramı resimli mesajlarını ve en güzel ve anlamlı 30 Ağustos mesajlarını bulabilirsiniz. 1935 yılından beri 30 Ağustos zafer Bayramı resmi olarak kutlanmaktadır. 30 Ağustos Zafer Bayramı ilk kez 30 Ağustos 1923 günü Afyonkarahisar, Denizli, Kahramanmaraş, Ankara ve İzmir’de kutlanmıştır. 30 Ağustos'da siz de sevdiklerinize ve dostlarınıza bayram mesajı gönderebilirsiniz. SMS olarak veya Facebook, Twitter, WhatsApp gibi sosyal alanlarda 30 Ağustos Zafer Bayramı resimli mesajlarını ve atatürk resimlerini gönderebilirsiniz. İşte en güzel ve anlamlı 30 Ağustos mesajları....

Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamaları için hazırlıklar sürüyor. Cumhuriyetimizin en önemli milli bayramlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili vatandaşlar  Atatürk resimleri ve 30 Ağustos Zafer Bayramı resimli mesajlarını ve en güzel ve anlamlı 30 Ağustos mesajlarını araştırıyor. 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TARİHÇESİ

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır.

30 Ağustos günü, ilk kez 1924'te Dumlupınar'da Çal Köyü yakınlarında Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal'in katıldığı bir törenle Başkumandan Zaferi adıyla kutlanmıştır. Zaferi kutlamak için iki yıl beklemenin en önemli nedeni 1923 yılının yeni Türkiye açısından hem ulusal hem de uluslararası alanda yoğunluğun had safhada olmasıydı.

Çal Köyü'nde gerçekleşen ilk törende Mustafa Kemal, millî ruhun canlı tutulmasının önemini vurgulamış ve Meçhul Asker Abidesi'nin temelini eşi Latife Hanım ile beraber atmıştır.

Başkumandan Zaferi 1926'dan itibaren Zafer Bayramı olarak kutlanmaktadır. 1 Nisan 1926’da kabul edilen Zafer Bayramı Kanunu'nda 30 Ağustos Başkumandan Muharebesi gününün Cumhuriyet ordu ve donanmasının Zafer Bayramı olduğu, her yıl dönümünde bu bayram gününün kara, deniz ve hava kuvvetleri tarafından kutlanacağı belirtilir. Aynı yıl, dönemin Savunma Bakanı Recep Peker’in yayınladığı bir genelge ile bayram törenlerinde neler yapılacağı detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Ancak 1930’ların ortalarına kadar ilk tören gibi üst düzeyde gerçekleşen Büyük Zafer kutlaması veya anma töreni yapılmamıştır. Hava Kuvvetlerinin ülke savunmasında önemli bir yeri olması nedeniyle, Tayyare Cemiyeti de 30 Ağustos tarihini "Tayyare Bayramı" olarak adlandırmıştır.

Zafer Bayramı için özellikle 1960’lardan itibaren daha kapsamlı ve katılımlı bir şekilde kutlamalar yapılmaya başlanmıştır. 30 Ağustos, Türkiye'de askeri okulların mezuniyet törenlerini yaptıkları gün olmuştur; ayrıca tüm subay ve astsubay rütbe değişiklikleri bu tarihte geçerli olmaktadır.

 

30 Ağustos resimli mesaj göndermek isteyenler için en güzel ve anlamlı 30 Ağustos mesajlarını haberimizde. En anlamlı ve güzel 30 Ağustos resimli mesajlarını sevdiklerinize gönderebilirsiniz. WhatsApp, Facebook veya normal SMS yoluyla mesajları gönderebilirsiniz

EN GÜZEL VE ANLAMLI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

* Gençler Cesaretimizi Takviye Ve İdame Eden Sizlersiniz. Siz, Almakta Olduğunuz Terbiye Ve İrfan İle İnsanlık Ve Medeniyetin, Vatan Sevgisinin, Fikir Hürriyetinin En Kıymetli Timsali Olacaksınız. Yükselen Yeni Nesil, İstikbal Sizsiniz. Cumhuriyeti Biz Kurduk, Onu Yükseltecek Ve Yaşatacak Sizsiniz. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

* Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-1.jpg

* Zafer elbette başaracağım diyenin ve başaracağına inananlarındır. Bu güzel memleketimizde zaferi hak eden Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

* Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

* Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun.t

*Milletimizin tarih sayfasına adını altın harflerle yazdırdığı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

* Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 93. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-2.jpg

* Ülkemizini tarihteki büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer bayramı milletimizin dirlik ve birliği için, barış ve refahı için kutlu olsun.

* Milli mücadele boyunca başta Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar yüce Türk milletinin Zafer Bayramını kutlarım.

* Tanrı Dağı'ndan, Nur Dağı'na uzanan bu kutsal yolda mübarek kanlarıyla Bedir'den Çanakkale'ye kadar iman ve hürriyet aşkıyla yaşayan milletimin Zafer Bayramı kutlu olsun.

Tarihi büyük zaferlerle dolu olan Türkiye Cumhuriyetinin bu kutlu günü 30 Ağustos Zafer Bayramında sevdiklerinize aşağıdaki mesajlardan birini veya bir kaçını atarak bayramlarını kutlayabilirsiniz.  

* Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutlar, aziz şehitlerimizi minnet duygularımla anarım.

* Ülkemizin huzur ve refahı için kanlarını döken aziz şehitlerimizin bizlere armağan ettiği Zafer Bayramını heyecan ve coşkuyla kutlamanın onurunu duymaktayız.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-3.jpg

*Ulusumuzun Milli Mücadele Sürecindeki En Büyük Adımı; Büyük Taarruz Zaferinin …. Yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk Ve Ordumuzun Elde Ettiği Zaferi Bir Kez Daha Gururla Kutluyoruz. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI  

* Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.

*30 Ağustos 1922 Zaferi, Tarihimizin En Önemli Dönüm Noktalarından Biri Olmasının Yanında, Yalnızca Bizim Değil; Tüm Ezilmiş Ulusların, Hatta Tüm İnsanlığın, Özgürlüğe, Kurtuluşa, Başı Dik Ve Onuruyla Yaşama Kararlılığına Yönelişinin Ve Bu Doğrultuda Atılmış Tarihi Bir Adımın Bayramıdır. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-15.jpg

*Memleketimizi Esir Etmek İstiyen Düşmanları BehemehaL Mağlûp Edeceğimize Dair Olan Emniyet Ve İtimadım Bir Dakika Olsun Sarsılmamıştır. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

*Gençler! Geleceğe Güvenimizi Güçlendiren Ve Sürdüren Sizsiniz. Siz, Almakta Olduğunuz Eğitimle, Bilgi ile, Insanlıkta Üstünlüğün, Yurt Sevgisinin, Düşünce Özgürlüğünün En Değerli Örneği Olacaksınız. Ey Yükselen Yeni Kuşak! Cumhuriyeti Biz Kurduk, O’nu Yükseltecek Ve Yaşatacak Sizlersiniz.. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-4.jpg

* O Büyük gün geldiğinde yeni kurduğumuz Cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil, yurdu işgal etmek isteyen güçlerin yanında yer alırsa, aynı akıbete kendileri uğrayacaktır Vatan Sağ Olsun Milletimiz davranışlarında ve gayretlerinde sarsılmaz bir bütünlük gösterdiği için başarılı olmuştur. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

* 30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ederek Zafer Bayramınızı kutluyoruz.

* Zaferler ancak azim ve cesaretle kazanılır işte bu iki unsur Türk ordusuna zaferler kazandırmıştır Türk ordusu kadınıyla,yaşlısıyla zafere inanmıştı. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

* Bence, bir millette şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin hürriyet ve istiklâline sahip olmasıyla kaimdir.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-5.jpg

* Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı"nı en içten dileklerimle kutluyorum.

* Çok zor şartlar altında savaşarak bu zaferi kazanan Türk milletine Allah bir daha savaşlar göstermesin. Vatanımızı bölmek isteyen fitnelere fırsat vermesin. 30 Agustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-14.jpg

* Herkesin 30 Ağustos zafer bayramı kutlu. Başta M.Kemal Atatürk olmak üzere vatanın bağımsızlığı için savaşıp can veren bütün şehitlerimize Allah"tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Hepsinden Allah razı olsun.

* Mustafa Kemal Türk milleti için öngörülen yaşama biçimini kabul etmeyerek bu mücadeleyi başlatmış ve zaferle sonuçlandırmıştır. Türk milleti hak ettiği zafer 30 Ağustosta ulaşmıştır.

* Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-6.jpg

* Milli Kurtuluş Savaşı"mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi"nin 93"üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle.

* Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

* Tüm dünyaya birlik ve beraberlik dersinin verildiği milli mücadele ruhunu yaşatan Zafer Bayramımızı aynı his ve duygularla kutlamak temennisiyle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-7.jpg

* Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

* Milletimizin tarih sayfasına adını altın harflerle yazdırdığı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

* Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 93. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. 

* Ülkemizini tarihteki büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer bayramı milletimizin dirlik ve birliği için, barış ve refahı için kutlu olsun.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-8.jpg

* Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

* Tuna Nehri'nin serin kıyılarında aldığı abdestin namazını, Afika'nın kızgın çöllerinde eda eden bir milletin çocukları olarak 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlarım.

* 19 Mayıs ile başlayan Türk milletinin milli mücadelesi 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmıştır. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

* 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümünde, bir kahramanlık destanı yazarak tarihimizin bu gurur dolu gününü yaratan şanlı Ordumuzun tüm mensuplarını şükran ile anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyoruz.

* Türk askeri savaşmaktan ve yenilmekten hiçbir zaman korkmamıştır işte bu duygu büyük zaferleri getirmiştir. Ulusumuzun Bayramı kutlu olsun. 

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-9.jpg

* 30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ederek Zafer Bayramınızı kutluyoruz.

* Zaferler ancak azim ve cesaretle kazanılır işte bu iki unsur Türk ordusuna zaferler kazandırmıştır Türk ordusu kadınıyla,yaşlısıyla zafere inanmıştı. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

* Bence, bir millette şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin hürriyet ve istiklâline sahip olmasıyla kaimdir.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-10.jpg

* Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı"nı en içten dileklerimle kutluyorum. 

* Tüm dünyaya birlik ve beraberlik dersinin verildiği milli mücadele ruhunu yaşatan Zafer Bayramımızı aynı his ve duygularla kutlamak temennisiyle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

30 Ağustos resimli mesaj göndermek isteyenler için en güzel ve anlamlı 30 Ağustos mesajlarını haberimizde. En anlamlı ve güzel 30 Ağustos resimli mesajlarını sevdiklerinize gönderebilirsiniz. WhatsApp, Facebook veya normal SMS yoluyla mesajları gönderebilirsiniz

* Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

* Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 93’üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-11.jpg

* 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.

* Bu zaferle Türkiye Cumhuriyetinin temeli sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatı bu zaferle şeref tacını giymiştir. Yine çok iyi bilinmelidir ki, dünya var oldukça Türk milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir, şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.

* Bu zafer, Türk milletini yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına, yoksulluğa ve tüm olumsuzluklara karşı aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya Türk milleti bağımsızdır ve bağımsız kalacaktır, ay yıldızlı bayrağımız milletimiz var oldukça gökyüzünde dalgalanacaktır diye haykırdığı, aziz milletimizin şanlı zaferidir.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-12.jpg

Zafer Bayramının gelmesi ile birlikte vatandaşlarında en çok merak ettiği konuların başında 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve resimli mesajları oldu. Siz de haberimizden yararlanarak en güzel 30 Ağustos mesajlarını bulabilir sevdiklerinize ve dostlarınıza bu günü anlatan bir SMS yada resimli görsel gönderebilirsiniz. İster WhatsApp ister Facebook isterseniz normal SMS yoluyla mesajları gönderebilirsiniz. İşte En güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve 30 Ağustos resimli mesaj hakkında tüm merak ettikleriniz.

* Ulusumuzun bayrağını özgürce göklerde dalgalandıran ve bağımsızlığımızı perçinleyen 30 Ağustos Zaferinin yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde milletçe coşkuyla kutluyoruz.

18-08/29/30-agustos-zafer-bayrami-resimli-mesajlari-13.jpg

* Bu büyük zaferin 93. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz. 

* Türk Neferi kaçmaz, kaçmak nedir bilmez. Eğer Türk Neferinin kaçtığını görmüşseniz, derhaL kabul etmelidir ki onun başında bulunan en büyük kumandan kaçmıştır. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

En anlamlı ve güzel 30 Ağustos resimli mesajlarını sevdiklerinize gönderebilirsiniz. WhatsApp, Facebook veya normal SMS yoluyla mesajları gönderebilirsiniz 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN