35 kez şikâyet etmesine rağmen katledilmişti! Beyza, gözyaşlarıyla uğurlandı

35 kez şikâyet etmesine rağmen katledilmişti! Beyza, gözyaşlarıyla uğurlandı

İstanbul’da, ailesinin koruma kararı aldırdığı ve 35 kez şikayet edilmesine rağmen evine giren Selim Tekin tarafından silahla vurularak katledilen 16 yaşındaki Beyza Doğan memleketi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde toprağa verildi. Öte yandan intihar eden katil Selim Tekin de öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

İstanbul Bahçelievler'de geçen cumartesi günü meydana gelen olayda, iddiaya göre, Selim Tekin saplantılı olduğu Beyza Doğan'ın evine gelerek zorla içeri girdi. Selim Tekin, daha sonra Beyza Doğan'ı banyoya götürerek ensesine ateş etti. İntihar girişiminde bulunan Tekin ve yaralı Beyza Doğan, hastaneye kaldırıldı.

123.jpg

2 günlük yaşam savaşını kaybeden Beyza Doğan, otopsisinin ardından yakınları tarafından memleketi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine getirildi.

Beyza Doğan, ilçe mezarlığında öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. bey.jpg

'35 şikayet dosyam var'

Kendisine saplantılı olan Salim Tekin tarafından katledilen Beyza Doğan'ın babası Cuma Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu adam bir buçuk yıl önce Instagram'dan benim kızımla konuşmaya başlamış. Telefonu kızıma uzaktan eğitim için almıştım. Kızım da Instagram'ı yüklemiş ve bu şahısla görüşmüş. Şahıs önceleri ona abi kardeş şeklinde yaklaşmış daha sonra bunu sevgiliye çevirmiş. Kızıma kötü sözler yazmış. Kız kabul etmiyordu. Bu kez tehditler başladı. Kızı Bağcılar Meydanı'na çağırdı ve orada kaçırdı. Benim şu anda adliyede bu şahıs hakkında 35 şikayet dosyam var. Kızımı 5 kere kaçırdı. Olay olmadan önce benim evime gelip tekmeyle saldırdı, kapımı tekmeledi. Daha sonra ben savcıya gittim şikayette bulundum savcı koruma kararı çıkardı. Durum bundan ibaret." demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN