5 FETÖ şüphelisi Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı

5 FETÖ şüphelisi Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı

Edirne'de yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmak isteyen FETÖ şüphelisi 5 kişi askeri yasak bölgede 'Hudut kartalları' tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelilerin mesleklerinden ihraç edildikleri ve Bylock kullandıklarının tespit edildiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Yunanistan Danıştayı ülkeye kaçan FETÖ'cülere iltica hakkı vererek skandal bir karara imza atmıştı.

Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi 5 kişi, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isterken sınırda yakalandı.

YASAK BÖLGEDE YAKALANDILAR

"Hudut kartalları" olarak bilinen 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Hudut Birliği askerleri, 1. Derece Askeri Yasak Bölge'de 5 kişiyi tespit etti.

Yunanistan'a kaçma girişiminde bulunan ve FETÖ ile bağlantılı oldukları belirlenen zabıt katipliğinden ihraç Aslı Ö. (30), öğretmenlikten ihraç Zeynep Ö. (28) başkomiserlikten ihraç Murat Ö. (37), FETÖ öğrenci yapılanmasından yargılanan Sümeyye K. (26), ve Nazife D. (44) gözaltına alındı.

BYLOCK TESPİT EDİLDİ

Gözaltına alınan zanlıların bazılarının aranması ve ByLock kaydının olduğu öğrenildi. 

EDİRNE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN