5 ilde 'sahtecilik' operasyonu: 27 şüpheli için gözaltı kararı

5 ilde 'sahtecilik' operasyonu: 27 şüpheli için gözaltı kararı

Tekirdağ merkezli 5 ilde 'resmi belgede sahtecilik' yaptıkları, kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğrattıkları iddiasıyla 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheliler arasında doktor, hastane sahibi ve hemşireler de bulunuyor.

Tekirdağ merkezli 5 ilde 'resmi belgede sahtecilik' yaptıkları, kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğrattıkları iddiasıyla 27 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.  

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Tekirdağ, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Kütahya'da 'resmi belgede sahtecilik' yaptıkları, kamu kurum ve kuruluşlarını zarar uğrattıkları iddiasıyla aralarında hastane sahibi, doktor ve hemşirelerin de bulunduğu 27 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.  

Karar doğrultusunda operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphelileri yakalama çalışması sürüyor.  

TEKİRDAĞ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN