56 terörist etkisiz hale getirildi

56 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı: "Geride bıraktığımız 3 haftalık süre zarfında PKK/KCK terör örgütüne karşı yurt içinde ve Irak’ın kuzeyinde kararlılıkla ve taarruz anlayışı ile yürütülen operasyonlarda, toplam 56 terörist etkisiz hale getirildi."

Milli Savunma Bakanlığınca, yurt içinde ve Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlar kapsamında üç haftada 56 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirildi.

MSB açıklamasında, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiği ve son 7 ay içinde 1076 personelin açığa alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Tel Rıfat bölgesinden saldırılara unsurlarımız tarafından meşru müdafaa kapsamında gerekli cevap verilmektedir, verilmeye devam edilecektir." denildi.

Açıklamada, yeni askerlik sistemine ilişkin, "İlk taslak kabine toplantısında Cumhurbaşkanımıza sunuldu, çalışmalarımız diğer kurumlarla koordineli devam ediyor." ifadesi yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN