6’lı masa toplantısını takip eden gazeteciler büyük bir tehlike atlattı

6’lı masa toplantısını takip eden gazeteciler büyük bir tehlike atlattı

6’lı masa toplantısı sırasında fırtına gazetecilerin bulunduğu platformu uçurdu. Durumdan etkilenen basın mensupları çareyi CHP Genel Merkezine sığınmakta buldu. Gazetecilerde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezinde gerçekleşen 6’lı masa toplantısını takip eden gazeteciler için kurulan platformun çatısı, sağanak ve fırtınaya dayanamayarak uçtu. Gazeteciler büyük bir tehlike atlatırken yaralanma ya da olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Ankara’da etkili olmaya başlayan sağanak ve fırtına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan oluşan 6’lı Masanın ikinci turunun ilk görüşmesi için bir araya geldiği CHP Genel Merkezi’ni de etkiledi.

22.jpg

FIRTINAYA DAYANAMADI

Genel merkezin bahçesinde toplantıyı takip eden basın mensupları için kurulan platformun çatısı, sağanak ve fırtınaya dayanamayarak uçtu. Durumdan etkilenen basın mensupları CHP Genel Merkezine sığındı.

Öte yandan, 6 liderin toplantısı halen sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN