78 kişiye 'Barış Pınarı' işlemi

78 kişiye 'Barış Pınarı' işlemi

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sosyal medyada üzerinden halkı kin ve nefrete tahrik ettiği ileri sürülen 78 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. EGM'den yapılan açıklamada "Tu¨rk Polis Teşkilatı olarak suç ve suçlularla mu¨cadelemizi her alanda su¨rdu¨rdu¨ğu¨mu¨z gibi sanal ortamda da su¨rdu¨rmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sosyal medyada üzerinden propaganda yaparak halkı kin ve nefrete tahrik ettiği ileri sürülen 78 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bazı sosyal medya platformları ve muhtelif internet siteleri u¨zerinde yapılan araştırmalar sonucunda, Barış Pınarı Harekatı u¨zerinden halkı kin ve nefrete tahrik eden paylaşımlar yapıldığı tespit edildi.

Açıklamada, Barış Pınarı Harekatı u¨zerinden Türkiye aleyhinde kara propaganda yaparak, halkı kin ve nefrete tahrik eden, gu¨venlik gu¨çlerinin itibarını zedelemek maksadıyla kaynaksız ve yalan paylaşımlarda bulunan 78 kişi ile ilgili gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı belirtilerek "Tu¨rk Polis Teşkilatı olarak suç ve suçlularla mu¨cadelemizi her alanda su¨rdu¨rdu¨ğu¨mu¨z gibi sanal ortamda da su¨rdu¨rmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN