8 ilde FETÖ'nün adliye yapılanmasına baskın: 10 gözaltı kararı

8 ilde FETÖ'nün adliye yapılanmasına baskın: 10 gözaltı kararı

Balıkesir merkezli 8 ilde adliye yapılanmasına yönelik soruşturmada 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şüpheliler arasında öne icra müdür yardımcısı, infaz koruma memuru ve mübaşirin de olduğu belirtildi.

Balıkesir merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) adliye ve ceza infaz kurumlarındaki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

8 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında adliye mahrem imamlarıyla irtibatları olduğu iddia edilen icra müdür yardımcısı, infaz koruma memuru ve mübaşirin de bulunduğu şüpheliler hakkında yakalama kararı verildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Balıkesir, Ankara, Niğde, Elazığ, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin ve Diyarbakır'da 10 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlattı.

BALIKESİR/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN