A Milli Kadın Voleybol Takımı'na siyasilerden destek

A Milli Kadın Voleybol Takımı'na siyasilerden destek

, 2021 Avrupa Şampiyonası yarı final maçında son şampiyon Sırbistan'a 3-1 mağlup oldu. Filenin Sultanları'na verdikleri mücadele için büyük destek geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan'a 3-1 yenildi.

'HER ŞARTTA SİZİNLEYİZ'

Filenin Sultanları'na mücadelelerinden dolayı büyük destek geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya üzerinden maç sonrası "Sakın üzülmeyin kızlar, sonuç ne olursa olsun biz her şartta sizinleyiz. Yarın da Belgrad’da beraberiz" dedi.

TÜM TAKIMA TEBRİKLER

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,"Gururumuz Filenin Sultanları bize unutulmaz bir heyecan yaşattı.Tüm takıma tebrikler kaptan Finale yükselen Sırbistan’ı tebrik ediyorum" mesajını paylaştı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda Filenin Sultanları'nı tebrik etti. Çavuşoğlu, "Final olmasa da olur! Size her zaman güveniyoruz Filenin Sultanları" dedi.

YARIN ÜÇÜNCÜLÜK AVUCUNUZDA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mesajında "Filenin Sultanları, size şampiyonluk bile azdı. Yarın üçüncülük avucunuzda! Şimdiden kutluyoruz" diyerek seslendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medyadan Milii Takımı tebrik etti. İmamoğlu kadrosunun ismini paylaşarak bu ülke sizi seviyor" mesajını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN