ABD Büyükelçiliğine saldırının görüntüleri ortaya çıktı

ABD Büyükelçiliğine saldırının görüntüleri ortaya çıktı

ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine gerçekleştirilen silahlı saldırı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde silahlı saldırıda ateş açma anı ve saldırganların daha önce keşif için geldikleri görüldü.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine 20 Ağustos Pazartesi günü sabah saatlerinde Ahmet Ç. ve Osman G. tarafından silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Şahısların önce keşif yaptıkları, daha sonra arabayla seyir halindeyken silahla ateş etme anları kameralara yansıdı. Görüntülerdeki beyaz gömlekli kişinin elçilik binasına ateş eden Ahmet Ç. olduğu anlaşılırken, keşif esnasında Ahmet Ç.’nin arkasında yürüyen siyah gömlekli kişinin de şüpheli Osman G. olduğu tespit edildi.

Öte yandan şüphelilerin ifadelerinde keşif yaptıklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ahmet Ç. ve Osman G. ile patronları Ersin B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN