ABD Büyükelçisi Flake'ten HDP'ye ziyaret: ABD-Türkiye arasındaki bağlar ele alındı

ABD Büyükelçisi Flake'ten HDP'ye ziyaret: ABD-Türkiye arasındaki bağlar ele alındı

ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake, HDP Genel Merkezi’nde Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile bir araya geldi. HDP’den ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, "Görüşmede siyasi ve bölgesel gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu” ifadeleri kullanıldı.

ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake, HDP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile bir araya geldi.

ABD Büyükelçiliği’nin ziyarete ilişkin sosyal medya paylaşımında “Büyükelçi Flake, bugün HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile bir araya geldi. Görüşmede ABD-Türkiye arasındaki bağlar ele alındı.” ifadelerine yer verildi.

HDP’den ziyarete ilişkin yapılan açıklamada ise “Partimize nezaket ziyaretinde bulunan ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake, Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile görüştü. Görüşmede siyasi ve bölgesel gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN