AB'den Türkiye açıklaması

AB'den Türkiye açıklaması

AB'den dikkat çeken Türkiye açıklaması geldi. Müzakerelerin askıya alınmasının ardından AB "Aday ülke ve önemli bir ortak olan Türkiye ile ilişkilerimizin önemini teyit ediyoruz" açıklamasında bulundu. AB Yüksek Temsilcisi Mogherini "PKK, AB'nin terör örgütleri listesindedir ve bu husus tartışmaya açık değildir" dedi.

Avrupa Birliği "Aday ülke ve önemli bir ortak olan Türkiye ile ilişkilerimizin önemini teyit ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Avrupa Komisyonunun Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn ile ortak basın toplantısı düzenledi.

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, "Türkiye-AB işbirliği sadece mülteciler için değil Suriye'de siyasi çözüm için de önemli" dedi. 

AB Yüksek Temsilcisi Mogherini, "PKK, AB'nin terör örgütleri listesindedir ve bu husus tartışmaya açık değildir" açıklamasında da bulundu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN