ABD'nin istihbarat raporundaki PKK itirafına Ankara'dan açıklama

ABD'nin istihbarat raporundaki PKK itirafına Ankara'dan açıklama

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ABD istihbarat raporunda PKK itirafına ilişkin, "ABD’deki bazı kurumlarda bu bilgi zaten mevcut. Esasen bu bilinmeyen bir şey değildir. Tüm bu konular ABD dışişleri bakanı geldiğinde de görüşülecektir. Her türlü bilgi belge muhataplarına verilmiştir" dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Afrin şehidi Musa Özalkan'ın ikramiyesine haciz işlemiyle ilgili olarak, Yozgat Barosuna, avukat hakkında gerekli disiplin işlemlerinin yapılması için müracaatta bulunduk. Baroya çağrım: Bu konudaki disiplin hükümlerinin gereğinin yapılarak, dosya ile ilgili gerekli incelemenin bir an evvel yapılmasını bekliyoruz" dedi.

ABD'NİN PKK İTİRAFINA HÜKÜMETTEN AÇIKLAMA

Bakan Gül, ABD istihbarat raporundaki PKK itirafıyla ilgili yaptığı açıklamada  "ABD’deki bazı kurumlarda bu bilgi zaten mevcut. Esasen bu bilinmeyen bir şey değildir. Tüm bu konular ABD dışişleri bakanı geldiğinde de görüşülecektir. Her türlü bilgi belge muhataplarına verilmiştir" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN