Abdullah Başcı: Pelikancılar AK Parti’yi de satmaya başlamış

Abdullah Başcı: Pelikancılar AK Parti’yi de  satmaya başlamış

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, ‘Davutoğlu'na darbeyi AK Parti MKYK'sı yaptı’ diyen Hilal Kaplan’a tepki gösterdi: Pelikancılar AK Parti’yi de satacak demiştik. Satışlar başlamış.

'Pelikan' adıyla anılan grubun bilinen isimlerinden Hilal Kaplan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na yönelik darbeye ilişkin konuştu. 

Kaplan, "Davutoğlu'nun 'Başbakanlığı bıraktım' açıklamasını açın bakın bir kere 'Pelikan dosyası' geçmez, MKYK kararı üzerine yaptığım istişareler sonucu vs.' geçer. Ama sonra bunu kullanmaya çalıştılar. Sanki sadece Pelikan dosyası demek için parti kurmuşlar gibi bir durum söz konusu" dedi.  

Kaplan’ın bu sözleri cevap Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı’dan geldi. 

Başcı, Twitter hesabı üzerinden Kaplan'ın ilgili konuşmasını paylaşıp şöyle yazdı: 

“Troliçe Hilal, sayın Davutoğlu’na Amerikancı diye bir çamur atmış. Asıl siz kimsiniz? FETÖcü mü, Apocu mu? Türk düşmanı mı? Hocamıza saldıran Pelikancı dalkavuklar önce kendilerini bir çek etsinler. Pelikancılar AK Parti’yi de satacak demiştik. Satışlar başlamış.” 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN