Abdullah Gül'den YSK'nın kararına tepki: 367 kararında ne hissettiysem aynı duyguları yaşadım

Abdullah Gül'den YSK'nın kararına tepki: 367 kararında ne hissettiysem aynı duyguları yaşadım

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, YSK'nın İstanbul'da seçimlerin iptali ve yenilenmesi yönündeki kararını sosyal medyadan eleştirdi. Gül, ''Anayasa Mahkemesi'nin 2007 yılındaki haksız '367 Kararı' karşısında ne hissettiysem, başka bir yüksek mahkeme olan Yüksek Seçim Kurulu’nun dün aldığı kararı duyunca aynı duyguları yaşadım'' dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'nun İstanbul'daki seçimleri iptal kararına bir tepki de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den geldi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan kararı eleşitiren Abdullah Gül, “Anayasa Mahkemesi'nin 2007 yılındaki haksız '367 Kararı' karşısında ne hissettiysem, başka bir yüksek mahkeme olan Yüksek Seçim Kurulu’nun dün aldığı kararı duyunca aynı duyguları yaşadım. Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız." ifadesini kullandı.

19-05/07/abdullah-gul.png

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN