Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman? AÖF kayıt tarihleri

Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman? AÖF kayıt tarihleri

Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman? AÖF kayıt tarihleri araştırılıyor. Elektronik kayıtlar yarın (21 Ağustos 2019) sona eriyor. Normal kayıtlar için ise 23 Ağustos son gün... Peki AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman? AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılıyor? İşte detaylar....

Açıköğretim üniversite kayıtlarını gerçekleştirecek olan binlerce öğrenci AÖF kayıt tarihlerini araştırıyor. AÖF kayıt yenileme ve yeni öğrencilerin kayıt tarihleri haberimizde. İşte "AÖF kayıt yenileme ne zaman? 2019 AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır?'' sorularının yanıtları...

AÖF KAYIT TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesine yerleşen öğrencilerin kayıt tarihi: 19-23 Ağustos 2019

Anadolu Üniversitesine yerleşen öğrencilerin elektronik kayıt tarihi: 19-21 Ağustos 2019

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

AÖF ikinci üniversite programına başvuruların eylül ayı içerisinde başlaması öngörülüyor.

Bunun hârici bu programda eğitim almak isteyen adaylar şimdiden, AÖF sistemi aracılığıyla ön başvurularını yapabilir.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı ile Kayıt yenileme ekranı üzerinden gerçekleştirilecektir. Kayıt işlemini gerçekleştiren adaylar 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecek.

Bir önceki kayıt yenilemede adayların kayıt yenileme işlemlerini Ziraat Bankası ATM'lerinden veya mobil bankacılık ile gerçekleştirileceği duyurulmuştu.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN