Acılı baba parti önünde isyan etti: Oğlumu HDP'li belediyenin aracı ile dağa çıkardılar

Acılı baba parti önünde isyan etti: Oğlumu HDP'li belediyenin aracı ile dağa çıkardılar

Çocuklarının dağa kaçırıldığını söyleyen ve Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan aile sayısı 11'e yükseldi. Eylem katılan acılı babalardan biri de oğlunun HDP'li belediyenin aracı ile dağa çıkarılıp PKK'ya teslim edildiğini iddia etti.

Çocuklarının dağa kaçırıldığını söyleyen ve Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan aile sayısı 11'e yükseldi. HDP binası önünde eylem yapan babalardan biri ise oğlunun HDP'li belediyenin aracı ile dağa çıkarılıp PKK'ya teslim edildiğini iddia etti.

"Herkesin gözü önünde oğlumu aldılar. Hem de belediyenin arabasıyla. Devletin arabasıyla çalışıyor. Lanet olsun" diye haykıran acılı baba, oğlunun kaçırılmasındaki sorumlu kişinin de HDP Lice Eş Başkanı olduğunu dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'da anne Hacire Akar, HDP'lilerce dağa kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Mehmet Akar için 22 Ağustos'ta HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatmıştı. Oturma eylemi sonuç veren anne Akar, 24 Ağustos'ta oğluna kavuşmuştu. Akar'ın protestosunun ardından çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia eden aileler de yine HDP İl Başkanlığı önünde eylem yapmaya başlamıştı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN