Açlık grevi yapan HDP ve DBP’lilere operasyon: 40 gözaltı

Açlık grevi yapan HDP ve DBP’lilere operasyon: 40 gözaltı

Şanlıurfa’da HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven’e destek vermek amacıyla 3 gün önce başlatılan açlık grevi polisin operasyonuyla son buldu. Operasyonda aralarında HDP ve DBP üst düzey il yöneticilerinin de bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’da aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisinin (DBP) üst düzey il yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda kişi, 29 gündür cezaevinde açlık grevinde olan HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven’e destek vermek amacıyla açlık grevi başlattı.

18-12/06/aw563756_03.jpg

DBP Şanlıurfa İl Başkanlığında 3 gün önce başlatılan açlık grevi, bugün polisin operasyonuyla son buldu.

18-12/06/2ab2a866-bd71-4b81-b7f3-4fca2ca175d1.jpg

40 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

DBP Şanlıurfa İl Başkanlığına gelen çok sayıda polis, aralarında her iki partinin üst düzey il yöneticilerinin de bulunduğu 40 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürürken parti binasında ise arama yaptı.

ŞANLIURFA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN