Adalar'da faytoncular ile akülü araç işletmecileri birbirine girdi

Adalar'da faytoncular ile akülü araç işletmecileri birbirine girdi

Adalar'da faytoncular ile akülü araç taşımacılığı yapanlar arasında kavga çıktı. Kavga sırasında kafasına darbe alan CHP'li Adalar ilçe Başkan Yardımcısı ağır yaralandı. Kavga, polisin havaya ateş açması ile durdu.

Sabah saatlerinde fayton ve akülü araç taşımacılığı yapan Keleşler ve Çifçioğulları arasında tartışma çıktı. Adalar Haber’in haberine göre, çıkan tartışma, kavgaya dönüştü, kavgada yaralıların olduğu belirtildi.

CHP'Lİ İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI AĞIR YARALANDI

Aynı kavga sırasında CHP Adalar İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Çifçioğlu’nun kafasına ağır darbe aldığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi. 

Tartışma, fayton ile taşımacılık yapan grubun, akülü araç ile taşımacılık yapılmasına tepki göstermesiyle başladı ve akülü araç ile taşımacılık yapan grubun faytonculara tepki göstermesiyle kavgaya dönüştü. Tartışma akşam saatlerinde yaşandı, sabah her iki grubun araba meydanında karşı karşıya gelmesiyle kavga yaşandı.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Kavga, polisin havaya ateş açması ile durdu. Yaşananların ardından Büyükada’ya çevik kuvvet ekibi gönderildi.

Araba meydanına giriş çıkışlar yasaklandı ve fayton kullanımı durduruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN