Adalet Bakanlığı 2022 personel alımı ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı başvurular başladı mı, şartlar neler?

Adalet Bakanlığı 2022 personel alımı ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı başvurular başladı mı, şartlar neler?

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 132 psikolog, 222 sosyal çalışmacı ve 52 pedagog alımı yapılacağı belirtilirken toplamda 406 personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alımları ile ilgili karar Resmi Gazet’de yayınlandı. İşte Adalet Bakanlığı personel alım başvuruları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Adalet Bakanlığı 2022 yılında personel alımı yapacağını açıkladı. Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlüklerinde görev alacak 132 psikolog, 222 sosyal çalışmacı ve 52 pedagog alımı yapılacağı ifade edildi. Toplamda 406 personel alımı yapılırken Resmi Gazete’de yayımlanan ilan ile birlikte başvuru şartları da belirlendi. İşte Adalet Bakanlığı personel alım başvuruları hakkında merak edilen tüm detaylar…

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışacak 406 personel için başvurular 5 Aralık 2022 tarihinde başlayacak. Başvuru süreci 16 Aralık 2022 tarihinde sona erecek.

ADALET BAKANLIĞI 406 İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adalet Bakanlığı bünyesinde Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüklerinde çalışmak isteyen vatandaşların 'isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr' adresi üzerinden başvuru yapması isteniyor.

Adalet Bakanlığı personel

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adalet Bakanlığı Personel başvurusunda bulunacak olan adayların KPSS P3 puan türünde 70 puan ve üzerinde alması isteniyor. Psikolog kadrosuna atanacak olan adaylar için psikolog lisans mezunu, pedagog kadrosuna atanacak olan adaylar için rehberlik ve psikolojik danışmanlık veya eğitim programları ve öğretim lisans bölümü mezunu olması isteniyor. Bunun yanı sıra sosyal çalışmacı kadrosuna atanacak olan adayların da sosyal hizmet veya sosyal hizmetler lisans bölümünden mezun olması şartı aranıyor.

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuru süreci tamamlandıktan sonra sözlü sınav hakkındaki detaylar da paylaşılacak. Sözlü sınav yeri ve tarihi "www.adalet.gov.tr" adresi üzerinden yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN