Adalet Bakanlığı hemşire alımı ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru formu

Adalet Bakanlığı hemşire alımı ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru formu

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru formuna haberimizden ulaşabilirsiniz. Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu için bugün son gün. KPSS'den 70 puan ve üzeri alan adaylar başvuru formunu doldurarak bugün mesai bitimine kadar başvuru gerçekleştirmeli. Hemşire, zabıt katibi, mübaşir, avukat, hizmetli, icra katibi, öğretmen, veteriner, infaz ve koruma memuru, cezaevi katibi gibi branşlara alım yapılacak. İşte İŞKUR Başvuru Formu ve Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları 1 Temmuz'da başlamıştı. Başvurular için bugün son gün. Adaylar başvuru formunu doldurarak mesai bitimine kadar başvurusunu gerçekleştirmeli.

Başvuracak adayların KPSS puan türlerinden 70 ve üstü puan almış olması şart.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU

Adaylar başvuru formuna aşağıdaki İŞKUR linkinden ulaşabilirler. Form ilanın son sayfasındadır.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Bakanlık bünyesine toplamda 17 unvan ve kadroda alım yapılacak. Alım yapılacak branşlarsa şöyle:

Hemşire, zabıt katibi, mübaşir, şoför, aşçı, teknisyen, avukat, hizmetli, psikolog, sosyal çalışmacı, istatistikçi, icra katibi, öğretmen, veteriner, infaz ve koruma memuru, cezaevi katibi, kaloriferci.

SÖZLÜ SINAVLA ALINACAK PERSONELLER

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürlüğü, sözlü sınavla 108 psikolog, 24 sosyal çalışmacı, 36 öğretmen ve 3 veteriner hekim olmak üzere erkek adaylar arasında toplam 171 sözleşmeli personel alımında bulunacak.

İlama göre, adayların başvurularını şahsen 22 Temmuz ile 7 Ağustos tarihleri arasında mesai bitimine kadar herhangi bir Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı bilgi işlem şube müdürlükleri, şeflikleri ve bürolarına yapabilecek. Posta yoluyla yapılacak başvurular geçersiz sayılacak.

Sözlü sınava KPSS'nin ilgili puan türlerinden en yüksek puandan başlanmak üzere, belirlenen kadrosuna sayısının 5 katı kadar aday çağırılacak. Sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri 2 Eylül'de "cte.adalet.gov.tr" adresinden yayımlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN