Adalet DGS geçiş bölümleri 2019 nelerdir?

Adalet DGS geçiş bölümleri 2019 nelerdir?

Adalat DGS geçiş bölümleri, tercih döneminin başlamasının ardından en çok araştırılan konulardan biri oldu. ÖSYM'nin 2019 DGS tercih edilebilecek bölümler listesine göre Adalet'ten örgün olarak yalnızca Hukuk bölümüne geçiş yapılabiliyor. İşte tüm detaylar...

Adalet DGS geçiş bölümleri 2019 nelerdir? Adalet Bölümü okuyan ve Dikey Geçiş ile başka bir bölüme geçmek isteyen adaylar hangi bölümleri tercih edebileceğini araştırıyor. Adalet Bölümü'nden geçiş yapılabilecek bölümleri ve ÖSYM'nin ön lisans mezuniyet alanlarına göre DGS ile tercih edilebilecek bölümler listesini haberimizden bulabilirsiniz.

ADALET DGS GEÇİŞ BÖLÜMLERİ

TABLO-2. Ön lisans mezuniyet alanlarına göre dikey geçiş yapılabilecek lisans programları listesine göre, Adalet DGS geçiş bölümü örgün öğretim olarak yalnızca Hukuk bölümü oluyor.

-Adaletten geçilebilecek AÖF bölümleri (Fark dersleri almadan 5.yarıyılda başlanılabilen) : 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü (AÖF)

Kamu Yönetimi(AÖF)

İktisat (AÖF)

Maliye(AÖF)

Uluslar arası İlişkiler (AÖF)

İşletme (AÖF)

Konaklama İşletmeciliği(AÖF)

-Adaletten geçilebilecek AÖF bölümleri (Fark dersi alarak 5.yarıyılda başlanılabilen) :

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (AÖF)

Halkla İlişkiler ve Tanıtım (AÖF)

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN