Adana'da 12 FETÖ şüphelisi serbest bırakıldı

Adana'da 12 FETÖ şüphelisi serbest bırakıldı

Adana merkezli 3 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda yakalanan şüpheli 12'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri'nce 3 gün önce Adana, Ankara ve Mersin'de, 26 FETÖ şüphelisine yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 24 şüpheliden 12'sinin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Aralarında meslekten ihraç edilmiş 3. sınıf emniyet müdürleri T.A. ile O.N. ile 4. sınıf emniyet müdürü C.T.'nin de olduğu şüpheliler, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi.

Daha sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Adana, Ankara ve Mersin'de 26 FETÖ şüphelisine yönelik operasyonda 24 şüpheli yakalanmıştı. Aralarında 1 komiser ile askeri ve polis okulu öğrencilerinden sorumlu 2 kişinin bulunduğu 12 şüpheli adliyeye sevk edilmiş, şüphelilerden 'ağabey' konumundaki 2'si tutuklanmış, 10'u adli kontrol şartıyla salıverilmişti.

ADANA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN