Adana'da alevler söndürülemiyor... Fabrika yangını 3'üncü gününe girdi

Adana'da alevler söndürülemiyor... Fabrika yangını 3'üncü gününe girdi

Adana'da bir pamuk yağı fabrikasında çıkan yangın, 3'üncü gününe girdi. Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 10 ekibin söndürmeye çalıştığı yangında, 3 gün önce trafiğe kapatılan Karataş yolu ise kontrollü olarak açıldı.

Adana'nın Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi'ndeki bir pamuk yağı fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle pamuk saplarının istiflendiği depoda, 13 Şubat'ta çıkan yangına itfaiye ekipleri, 3'üncü günde de müdahale ediyor.

20-02/15/basliksiz-1-1581745968.jpg

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 10 itfaiye ekibinin söndürmeye çalıştığı yangında, alevlerden etkilenmeyen pamuk sapı balyaları iş makinesiyle kamyonlara yüklenerek güvenli alana taşındı.

20-02/15/basliksiz-1-1581746053.jpg

Yaklaşık 50 saattir devam eden yangını kontrol altına alma çalışmaları çerçevesinde, 3 gün önce trafiğe kapatılan Karataş yolunda ise ulaşım kontrollü olarak sağlandı.

ADANA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN