Adana’da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 9 gözaltı

Adana’da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 9 gözaltı

Adana’da şafak vakti terör örgütleri DEAŞ ve El Kaide’ye yönelik operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 10 şüpheliden 9’u yakalandı. Şüphelilerin emniyetteki sorgulamaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütleri DEAŞ ve El Kaide’ye üye olduğu ve örgütler içinde çeşitli görevlerde bulunduğu iddia edilen 8’i yabancı uyruklu 10 şüphelinin yakalanması için özel harekat polislerinin desteğinde şafak vakti operasyon düzenledi. Şüphelilerden 9’u gözaltına alındı.

Evlerinde örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirilen şüpheliler arasında, DEAŞ ve El Kaide’de hemşire, istihbaratçı ve hizmet emiri gibi görevlerde bulunduğu, evlerinde örgütsel ders verip sohbet düzenlediği ve örgüt mensupları ile irtibat halinde olanların da bulunduğu öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki sorgulamaları sürüyor.

ADANA/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN