Adil Aşırım kimdir, nerelidir?

Adil Aşırım kimdir, nerelidir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partisinin 14 il belediye başkan adayını daha açıkladı. Iğdır Belediye Başkan adayı Adil Aşırım oldu. İşte Adil Aşırım'ın hayatı hakkında merak edilenler...

31 Mart 2019 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde AK Parti'nin Iğdır Belediye Başkanı adayı belli oldu. Adil Aşırım isminin açıklanmasının ardından herkes Adil Aşırım'ın kim olduğunu merak etti. Peki Adil Aşırım kimdir, mesleği nedir?

AK PARTİ IĞDIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADİL AŞIRIM KİMDİR?

1964’te Iğdır’da doğan Adil Aşırım, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezun olduktan sonra İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Telekomünikasyon sektöründe araştırma ve tasarım mühendisliği yapan Aşırım, çeşitli şirketlerde elektrik-elektronik endüstrisinde yöneticilik de yapmıştır. 20. Dönem TBMM’de milletvekilliği de yapan Adil Aşırım evli ve iki çocuk babasıdır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN