'Adliye' uygulaması ile iş kayıplarına son

'Adliye' uygulaması ile iş kayıplarına son

Dünyanın en büyük barosu konumundaki İstanbul Barosu’na üye avukatlar sandık başına gidiyor. Bağımsız Avukatlar Grubu adayı İshak Şâdi Çarsancaklı 'Adliye' isimli uygulama ile ilgili bilgi verirken, teknolojik girişimi ile dikkat çekiyor.

İstanbul Baro Başkanlığı'na aday olan Av. İshak Şadi Çarsancaklı, yaklaşan İstabul Barosu seçimleri öncesinde teknolojik bir adım atarak dikkat çekiyor.

Bağımsız Avukatlar Grubu ile aday olan Çarsancaklı, avukatların iş kayıplarına yönelik yaptığı yeni uygulama ile seçimdeki rekabet yarışını artırıyor.

adaletjpg.jpg

Adliye isimli uygulama ile yenilik amaçlayan Çarsancaklı, duruşmalardaki gecikmeleri anlık olarak GSM üzerinden çalışarak İstanbullu avukatlara bilditen bir uygulama gerçekleştirdi.

Adliye uygulamasını IOS ve Indroid olarak yükleyebilirken sadece anlık duruşmalardaki gecikmeleri değil öte yandan mahkemelerin aylık performanslarını da raporlayarak paylaşıyor.

Baroyu Birlikte Yönetelim sloganı ile hareket eden Bağımsız Avukatlar Grubu seçim öncesinde avukatlara mesleki bir hizmet sunarak kullanışlı bir uygulama öneriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN