AFAD afete hazırlıksız yakalandı

Ankara'daki AFAD binası sağanak yağış ve fırtınaya hazırlıksız yakalandı. Fırtına nedeniyle AFAD binasının dış kaplamaları uçtu.

Ankara'da gün boyu etkili olan sağanak yapış ve fırtınadan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) Dumlupınar Bulvarı üzerindeki binası da etkilendi. Binanın çatı katına yakın olan bölümündeki kaplamada kopmalar meydana geldi. Uçuşan duvar parçaları, başkanlık binasının bahçesine düştü.

Görüntülerin ardından AFAD'tan açıklama geldi. Twitter'dan yapılan açıklamada "Bugün Ankara’da meydana gelen şiddetli fırtınayla birlikte yağan yağmur esnasında Başkanlık binamızda AFAD logomuzun bulunduğu alandaki kaplamada kopmalar meydana gelmiştir. Başkanlık binamızda herhangi bir yapısal hasar bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN