Afrin'de PKK'ya darbe: 10 terörist etkisiz hale getirildi

Afrin'de PKK'ya darbe: 10 terörist etkisiz hale getirildi

Afrin'de terör örgütü PKK/YPG üyesi 10 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı etkisiz hale getirilen teröristlerin, 2 gün önce Tel Rıfat'tan yapılan saldırıyı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Afrin'de 2 gün önce Tel Rıfat'tan yapılan saldırıyı gerçekleştiren PKK/YPG'li teröristlerden 10'unun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Afrin'de PKK/YPG terör örgütünün 09 Haziran 2019'da Tel Rıfat’tan gerçekleştirdiği saldırı sonrası bölgede yerleri tespit edilen teröristlerin, ağır silahlarla yoğun şekilde atış altına alındığı; bu atışlar sonucu saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirildiği ve şehit olan kahraman silah arkadaşımız ile yaralılarımızın kanının yerde bırakılmadığı bildirilmişti. Bölgede, 09 Haziran 2019 günü, ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınan saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden 10'unun etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir. Bölgedeki terörle mücadelemiz son terörist de etkisiz hale getirilene kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN