Agreman nedir? Egemen Bağış'a yeni görev

Agreman nedir? Egemen Bağış'a yeni görev

Eski Bakan Bağış’ın Prag Büyükelçiliğine getirileceği iddiasının ardından ‘Agreman nedir?’ sorusu sorgulanmaya başlandı. Peki Egemen Bağış’a ne görev verilecek? Agreman nedir? İşte gelişmeler…

Türkiye'nin ilk Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakerecisi olan Egemen Bağış ile ilgili gelen son dakika haberinin ardından ‘Agreman nedir?’ sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. Egemen Bağış’ın Prag Büyükelçiliği’ne atanacağı iddialarının ardından sorgulanan ‘agreman’ konusu haberimizde…

EGEMEN BAĞIŞ’A YENİ GÖREV

Sözcü’de yer alan habere göre; eski bakan Egemen Bağış’ın Prag Büyükelçiliği’ne kesinleşti. Bağış için Çekya Cumhuriyeti’nden agreman istendiği bilgisi paylaşıldı.

19-08/20/egemen-bagisjpgg.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

AGREMAN NEDİR?

Bir kimsenin bir ülkeye elçi atanmasından evvel söz konusu ülke yönetiminden talep edilen, o kişinin uygun görüldüğünü bildiren yazıya agreman denir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN