Ağrı Dağı'nda PKK'ya darbe

Ağrı Dağı'nda PKK'ya darbe

Ağrı Dağı'nda terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda teröristler tarafından kullanılan sığınakta bir keskin nişancı tüfeği, 61 el bombası ve çeşitli mühimmat ele geçirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca Doğubayazıt ilçesindeki Ağrı Dağı kırsalında faaliyet gösteren bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların devam ettiği belirtildi.

 Terör örgütü mensuplarınca kullanılabilecek sığınak ve barınaklara yönelik yapılan arama faaliyetlerinde bir sığınağın tespit edildiği aktarılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Dün başlayıp bugün süren operasyonda tespit edilen bir sığınakta, bir 7,62 mm keskin nişancı tüfeği, 61 el bombası, 2 bin 460 PKM makineli tüfeğe ait fişek, 79 uçak savar silahına ait fişek, bir akü, 50 metre uzunluğunda elektrik kablosu ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlar aralıksız olarak devam etmektedir."

AĞRI/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN