Ağrı'da 4 terörist daha etkisiz

Ağrı'da 4 terörist daha etkisiz

Agˆrı'nın Tutak ilc¸esinde jandarma ve emniyet birimleri tarafından düzenlenen operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirildi. Bu arada operasyonda yaralanan 5 asker hastaneye kaldırıldı.

Ağrı'da terör örgütü PKK'ya peş peşe operasyonlar düzenledi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları kapsamında Tutak ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Mu¨du¨rlu¨ğu¨ birimlerince operasyon düzenlendi.

Operasyon sırasında jandarma ve polis timleri ile bir grup terörist arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, silahlı 4 terörist etkisiz hale getirildi.

TERÖRİSTLERLE YOĞUN ÇATIŞMA

Güvenlik güçleri, bir kalaşnikof tüfek, bir tabanca, 2 el bombası, 2 şarjör, 4 sırt çantası, çok sayıda örgütsel doküman, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirdi.

Ayrıca ilçenin Soğukpınar köyünde sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda teröristler ile güvenlik güçleri arasında yoğun çatışma yaşandığı öğrenildi.

5 ASKER DE YARALANDI

Çatışmada saklandıkları binadan güvenlik güçlerine ateş açan teröristlerden 3'ünün olay yerinde, birinin de kaçarken etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Operasyonda yaralanan 5 askerin hastaneye kaldırıldığı, bunlardan 2'sinin ayakta tedavi edildiği, diğerlerinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

ANKARA/AĞRI7AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN