Ahmet Davutoğlu: Montrö, bizim için bir anahtardır

Ahmet Davutoğlu: Montrö, bizim için bir anahtardır

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İzmir'de sivil toplum kuruluşları (STK) ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Türkiye'nin Rusya-Ukrayna geriliminde çok dikkatli bir politika takip etmesi gerektiğini belirten Davutoğlu ''Rusya ile ilişkileri iyi tutarak NATO'da da etkili olduğumuz zaman iki taraf nezdinde de itibarımız artar.'' dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, İzmir programı kapsamında Konak ilçesindeki otelde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın dünyada yarattığı gerilimin sürebileceğini kaydeden Davutoğlu, Türkiye'nin Rusya-Ukrayna geriliminde çok dikkatli bir politika takip etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Davutoğlu şunları söyledi:

"Montrö, tartışılmaz bir konudur. Montrö, bizim için bir anahtardır. Rusya ile ilişkileri iyi tutarak NATO'da da etkili olduğumuz zaman iki taraf nezdinde de itibarımız artar. Bizim düşünmemiz gereken Kırım'da Tatar soydaşlarımızın durumudur."

Ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret eden Davutoğlu, İzmir'in ufuk şehri olduğunu söyledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Davutoğlu, Kemeraltı'nda esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra İzmir Tabip Odasını ziyaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN