Ahmet Davutoğlu: Tek bir amaçla bir araya gelme vakti

Ahmet Davutoğlu: Tek bir amaçla bir araya gelme vakti

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin ardından saat 13.25 sıralarında yeni bir deprem daha yaşandı. Yaşanan felaket zincirinin ardından açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu "Hafızalarımız tekrar tazelendi, 1999 depremine benzer şekilde" diyerek bölgeye 24 saat boyunca yardımcı olmak için seferber olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş Pazarcık merkez üssü olan 7.7'lik depremden sonra artçılar devam ederken saat 13.25 sularında yeni bir deprem daha meydana geldi. Çok sayıda can ve mal kaybı yaşanan felaketin ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından video mesaj paylaştı.

Davutoğlu paylaşımında, "Kahramanmaraş merkezli çevre illerden de hissedilen iki büyük deprem yaşadık. Artçı sarsıntılar devam ediyor. Hasarlı binalardan uzak duralım. İnşallah enkaz altındaki canlarımınız da sağ salim kurtarılır. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Davutoğlu'nun video mesajında öne çıkanlar ise şu şekilde:

Hafızalarımız tekrar tazelendi, 1999 depremine benzer şekilde. Yüreğimiz de zihnimiz de deprem bölgesindeydi. Depremin yüreğimizde açtığı yara tarif edilemez. Şu andan itibaren hepimizin tek kaygısı yaraları sarmak, oradaki vatandaşların yanında olmak. Allah bu acıda vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin.

'AFET KOORDİNASYON MERKEZİ KURDUK'

Şu anda alanda olan kurtarma ekiplerine şükran borçluyuz. Kim olursa olsun hangi düşünceye sahip olursa olsun tek bir amaçla bir araya gelme vakti. Vatandaşlarımıza da sesleniyorum yetkililer tarafından getirilen uyarıları dikkate alalım. Bugünleri hep beraber aşacağız.

Gelecek Partisi Genel Merkezimizde, afet koordinasyon merkezi kurduk. Bölgeye 24 saat yardımcı olmak için seferber olduk. Bütün yaralılarımıza geçmiş olsun. Allah memleketimizi bir daha böyle bir felaketle karşılaştırmasın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN