Ahmet Davutoğlu'ndan Sibel Ünli mesajı

Ahmet Davutoğlu'ndan Sibel Ünli mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iş bulamadığı için intihar eden üniversite öğrencisi Sibel Ünli hakkında yayınladığı mesajda hükümetin, öğrenciler üzerinde zorlayıcı politikaların tekrarlanmaması adına her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ailesinin kayıp ilanı verdiği üniversite öğrencisi Sibel Ünli'nin yaşamına son verdiğinin ortaya çıkması, kamuoyunu yasa boğdu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, genç kızın hayatını kaybetmesi hakkında paylaşımda bulundu.

"ÖĞRENCİLERİN İNSANİ TALEPLERİ ŞİDDETLE CEVAP BULDU"

Davutoğlu'nun temel ihtiyaçların karşılanmasının gerekliliğine dikkat çektiği mesajı şu şekilde:

'İletişim Çağı' olduğunu iddia ettiğimiz bir dönemde gencecik bir kızımız kimseye sesini, hislerini, acılarını duyuramadığı için intihar etti. İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin günlerdir iktidardan, çok insani bir konuda, 'yemek' meselesinde; biraz anlayış, dikkate alınma, önemsenme talepleri, insanlık onuruna yakışmayan bir şiddetle cevap buldu.

"İÜ'NÜN YEMEK DÜZENLEMESİ DERHAL DURDURULMALI"

Bu çerçevede her şeyden önce İstanbul Üniversitesi'nin büyük tartışmalara sebep olan yemek düzenlemesi derhal durdurulmalı ve önceki haline geri döndürülmelidir.

"HÜKÜMETİN ZORLAYICI POLİTİKALARI TEKRARLANMAMALI"

Yapılacak hiçbir şey elbette Sibel'i geri getirmeyecek. Fakat hükümetin öğrenciler üzerinde uyguladığı bu zorlayıcı politikaların tekrarlanmaması adına elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.

20-01/05/2020-01-05_214723-vert.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN