AK Parti 14 ilin adayını açıklayacak, 6 il MHP'ye bırakılacak

AK Parti 14 ilin adayını açıklayacak, 6 il MHP'ye bırakılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın il başkanları toplantısında AK Parti'nin 14 adayını daha açıklayacak. AK Parti ve MHP arasındaki ittifak görüşmelerinde ise 6 ilin MHP'ye bırakılması yönünde karar alındığı ileri sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, kalan 14 belediye başkan adayı ve tüm ilçeler ile ilgili son değerlendirme toplantısını teşkilat ile yapacak. Yarın il başkanlarını toplayacak olan Erdoğan, hem seçim çalışmaları hem de ittifak da teşkilatın merak ettiği konulara birinci ağızdan anlatacak.

İŞTE O İLLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda 12 ilin belediye başkan adayını da açıklayacak. 

Erdoğan, toplantıda Aksaray, Ağrı, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Kars, Kırşehir, Kütahya, Siirt, Tunceli, Van, Zonguldak belediye başkan adaylarını açıklayacak.

6 İL MHP'YE BIRAKILACAK İDDİASI

AK Parti'nin 6 ili MHP'ye bırakacağı ileri sürüldü. Kulislere yansıyan bilgilere göre AK Parti Osmaniye'nin de aralarında bulunduğu 6 ilde aday göstermeyecek. Muğla, Adana, Manisa, Mersin, Aydın da o iller arasında. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN