AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan kimdir? | Yerel seçim 2019

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan kimdir? | Yerel seçim 2019

AK Parti İzmir ilçe adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıklanan adaylara rasında Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan dikkat çekti. Peki genç siyasetçi Mustafa Arslan kimdir, nereli, kaç yaşında?

AK Parti İzmir'de yapılan törenle ilçe adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isimlerini tek tak okuyup, sahneye devat ettiği adaylar arasında AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan da var. Peki Mustafa Arslan kimdir? İşte Mustafa Arslan'ın biyografisi:

MUSTFA ARSLAN KİMDİR?

23 Şubat 1975 doğumlu ve  yaklaşık 26 yıldır Buca’da ikamet eden Mustafa Arslan, Buca Belediyesinde Meclis Üyeliği ve 2 dönemde Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptı. Arslan bu dönemlerde Buca için önemli projeler geliştirdi ve öne çıktı. 

AK Parti Buca ilçe başkanlığı süresince; Otokent ve Buca-Koop’tan çevreyoluna yeni bağlantı yolları yapılması, Gençlik Merkezi yapılması, ilçeye 37 yeni okulunun yenilenmesi, Seyfi Demirsoy Hastanesine yeni bir acil servis yapılması ve hastanenin Demokrasi Üniversitesi ile afiliye edilmesi ile Buca’ya yakışır yeni bir kaymakamlık binasının yapımı gibi birçok yatırımın ilçeye kazandırılmasında önemli rol oynayan Mustafa ARSLAN . Bucalılar tarafından sevilen ve tanınan bir kişi olarak biliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN