AK Parti Çorum milletvekilinden 2023 seçim yorumu: Erdoğan seçilemezse hepimiz kül oluruz

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum'da yayın yapan bir yerel kanalda canlı yayın konuğu oldu. Kaya, 2023 seçimleri ile ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı. Kaya, 2023 seçimlerinde Erdoğan'ın yeniden kazanamaması halinde çok büyük zarar edeceklerini söyledi. Kaya, "Erdoğan 2023'te yeniden seçilemezse hepimiz kül oluruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 2023 seçimleri hakkında yaptığı açıklamada "Tayyip Erdoğan’ın 2023’te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım" deyip "hep beraber kül oluruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, konuk olduğu bir televizyon programında, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaybetmesi halinde "herkesin kül olacağını" dile getirdi.

"AK PARTİ OLARAK BİRBİRİMİZE DÜNYAYI DAR EDİYORUZ"

Yerel İskilip’in Sesi TV’nin konuğu olan AKP'li vekil, sunucunun "AK Parti'nin teşkilat samimiyetini nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

av-oguzhan-kaya.jpg

“Milletin Tayyip Erdoğan’la hiçbir sıkıntısı yok. Milletin sıkıntısı benle, teşkilatla, partiye gelmiş gitmiş adamla. Yani milletin derdi bizimle. Tayyip Erdoğan’la milletin derdi yok ki. AK Parti olmadığı gün bu memleketin, bu milletin zarar edeceği düşüncesindeyim. Yani ben Tayyip Erdoğan’ın 2023’te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Bizim teşkilatlarımızda insanlar, insanlara değer vermeli. Samimiyet kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz. Ve biz kül olduğumuzda da hiçbirimiz bir şey olmaz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir lafı var. Diyor ki 'Biz solcularla Ankara'nın koca koca meydanlarına sığmadık, Mamak'ın 2 metrekare hücrelerine sığdık". Biz dünyayı dar ediyoruz birbirimize AK Parti olarak. Ona dikkat edeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (40)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
40 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN