AK Parti Erdoğan'ın talimatı sonrası İstanbul'da harekete geçti

AK Parti Erdoğan'ın talimatı sonrası İstanbul'da harekete geçti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ’Artı 1’ üye talimatı sonrası İstanbul'da harekete geçti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "İstanbul Teşkilatı olarak önümüzdeki süreçte en önemli vazifemiz bütün gücümüzü, enerjimizi ortaya koyarak, üye sayımızı en az iki katına çıkarmaktır" dedi.

YouTube üzerinden canlı yayınlanan “Çevrimiçi İstanbul” programında "Türkiye’nin En Büyük Ailesi Seninle Güzel" konseptiyle ye sayılarını artırmayı hedeflediklerini söyleyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün teşkilat mensuplarına ’Artı 1’ üye talimatı verdiğini hatırlattı.

adasda.jpg

"CUMHURBAŞKANIMIZ ARTI 1 ÜYE TALİMATI VERDİ"

Erdoğan’ın teşkilatlara “Artı-1 Üye” talimatı üzerine, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe çalışmalara sıklaştırdıklarını ifade etti. Teşkilat mensuplarına Artı-1 Üye çağrısında bulunan Kabaktepe, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bütün teşkilat mensuplarımıza ’Artı 1’ üye talimatı vermiştir. Bütün dünyada AK Partimize üye olan kardeşlerimizin en az 1 üye yapmasını uygun görmüşler, bu hususta emir salık vermişlerdir. Bu noktadan sonra bizlere düşen sadece bu emri yerine getirmek değil, bu emirden hareketle maksimum sayıda üye yapmaktır. Bütün gücümüzü, bütün enerjimizi ortaya koyarak, üye sayımızı en kısa sürede, var olanın en az iki katına çıkarmak için gayret göstermektir" diye konuştu.

"SANDIK ERDOĞAN DİYOR" PROGRAMI YAPACAKLAR

Kabaktepe, konuşmalarının son bölümünde sandık güvenliği ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı. Milletin kullandığı her bir oyun adresini bulması için sandık güvenliğine ehemmiyet verdiklerini belirten Kabaktepe, Olimpiyat Stadı’nda "Sandık Erdoğan Diyor" programı yapacaklarını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN