AK Parti milletvekili Rıza Posacı'dan Tarım Bakanlığı'na tepki: İthalat lobisinin önüne geçemiyoruz

AK Parti milletvekili Rıza Posacı'dan Tarım Bakanlığı'na tepki: İthalat lobisinin önüne geçemiyoruz

Çiftçi TV'de uygulanan tarım politikalarına tepki gösteren AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı "Tarım Bakanlığı'nda ithalat lobisi var" ifadesini kullandı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, ithalat lobisinin etkisinde kaldığı belirten Posacı "Maalesef bu ithalat lobisinin önüne bir türlü geçemiyoruz" dedi.

TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu üyesi AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, tarımda uygulanan ithalat politikasında 'büyük bir lobi olduğunu' söyledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın söz konusu ithalat lobisinin etkisinde kaldığını belirten Posacı "Maalesef bu ithalat lobisinin önüne bir türlü geçemiyoruz" dedi.

"İTHAL SİNEK BİLE BENİM MİDEMİ BULANDIRIYOR"

Çiftçi TV'de 'Tarımda Bir Umut' programında Galip Umut Özdil'in konuğu olan Posacı "Bırakın besilik, kasaplık, et ithalatını ithal sinek bile benim midemi bulandırıyor" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Sütte sıkıntı kalmadı gibi ancak ette sıkıntılar devam ediyor. Tarım Bakanı geldiği günden beri bunu söylüyorum. İthalat bu işin çözümü değil. Üretime destek olmak zorundayız. 10 senede bir kriz yaşanıyor, ahırlar boşalıyor. Kaynaklar boşa gidiyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN