AK Parti'den CHP yorumu: Durumları içler acısı

AK Parti'den CHP yorumu: Durumları içler acısı

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, CHP'de yaşanan olağanüstü kurultay tartışmalarını yorumyarak, "Durumları içler acısı. CHP'nin Türkiye'yi yönetebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım" dedi.

Mehmet Muş, CHP'de muhaliflerin yaptığı "Olağanüstü kurultay için yeterli imzayı topladık" açıklamasına atıfta bulunarak "Birisi bir rakam açıklıyor, diğeri başka bir rakam açıklıyor. Kendi içerisinde delegelerinin kaçının imza verdiğini sayamıyor, seçim sonuçlarını doğru dürüst takip edemiyor" diye konuştu. 

'KIRK FIRIN EKMEK YEMESİ LAZIM'

"Kendi süreçleridir; olağan kongre yaparlar, olağanüstü yaparlar, iki ayda bir yaparlar, biz buna bir şey söylemeyiz" diyen Muş, CHP'nin durumunun içler acısı olduğunu savundu. Muş, şunları söyledi:

"Birisi bir rakam açıklıyor, diğeri başka bir rakam açıklıyor. Bir delegeyi sayamıyorlar. Aynı şeyi seçim akşamı yaşamıştık, 'Oyları saydık, sayıyoruz, saymak üzereyiz…' Meğer sistemleri çalışmıyormuş. Vatandaşın aklını karıştıracak açıklamalar yaptılar. 'Ben Türkiye'yi yönetmeye hazırım.' diyen bir parti düşünün. Ama daha kendi içerisinde delegelerinin kaçının imza verdiğini sayamıyor, seçim sonuçlarını doğru dürüst takip edemiyor. Dolayısıyla CHP'nin Türkiye'yi yönetebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN