AK Partili Aydemir: Şentop, Kılıçdaroğlu'na had bildiren, töre öğreten mesajlar verdi

AK Partili Aydemir: Şentop, Kılıçdaroğlu'na had bildiren, töre öğreten mesajlar verdi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun TBMM Başkanı Şentop'a, "Sedat Peker'den 10 bin dolar maaş alan siyasetçiyi açıklama" çağrısının ardından başlayan polemik devam ederken, AK Partili Aydemir'den ilginç bir açıklama geldi: Sayın Başkan'ımız, had bildiren, yol, töre öğreten mesajlar verdi. Yaşı 80'e doğru giden bir isme, genç bir Meclis Başkanı nasıl bir yol izlemesi gerektiğini öğretti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle aranan Sedat Peker'in bir siyasetçiye "her ay 10 bin dolar gönderdiği" iddiasıyla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop arasındaki polemik devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, Şentop'a, "Peker'den 10 bin dolar maaş alan siyasetçiyi açıklama" çağrısı yaptı. Şentop ise Kılıçdaroğlu'nun kendisine "iftira" attığını söyledi. Kendisinin de söz konusu ismin açıklanmasını istediğini belirten Şentop "Bunu açıklayacak kişi ben değilim, muhatabıdır" dedi.

'HAD BİLDİREN, YOL, TÖRE ÖĞRETEN MESAJLAR GELDİ'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a iftirada bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sayın Başkan'ımız, dün çok özel mesajlar verdi. Had bildiren, yol, töre öğreten mesajlar verdi. Yaşı 80'e doğru giden bir isme, genç bir Meclis Başkanı nasıl bir yol izlemesi gerektiğinin altını çizerek, tarzı öğretti. Bunlar, 'Ben olsam böyle yaparım' diye düşünüyor, karşı tarafa suçlama yöneltiyor. Hizmetsizliğin altında yatan temel sebep, bunların birikimsizliğidir. Bunların dedikodularının altında yatan temel sebep budur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN