AK Partili Özhaseki: FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı

AK Partili Özhaseki: FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, 2023 seçimlerine vurgu yaparak "Karşı tarafta öyle bir güruh var ki onlara karşı başarılı olmamızın tek yolu çalışmaktır, doğruları anlatmaktadır, insanlarımızla beraber olmaktır" dedi. Özhaseki, "FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı. Demek ki karşıda böyle bir güruh var. Nihayetinde de o kötülere karşı da iktidarı asla bırakmamak lazım" dedi.

Çeşitli programlara katılmak için gittiği Ordu'da açıklamalarda bulunan AK Parti Genel başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda partililerle buluştu.

Burada konuşma yapan Özhaseki, "FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı. Demek ki karşıda böyle bir güruh var. O zaman bizim çok daha gayretli olmamız lazım. Çalışmamız lazım, nihayetinde de o kötülere karşı da iktidarı asla bırakmamak lazım" dedi.

'DEĞİŞMEZ KURAL GÜÇTÜR'

Orta Doğu coğrafyasında çok büyük hesapların söz konusu olduğu bir dönemden geçtiklerini söyleyen Özhaseki, "ABD'nin hesabı başka. Avrupa Birliğinin hesabı başka. Rusya'nın, Çin'in hesabı başka. Arap ülkelerinin, İsrail'in hesabı başka. Orada güçlü olan, dirayetli olan, vurduğu zaman masadan ses çıkaran ülkelerin dediği olur. Değişmez kural güçtür. Eğer gücünüz varsa dediğinizi yaparsınız. Gücünüz yoksa işiniz zorlaşır. Böyle zor coğrafyada iktidar olmak, bir taraftan şeytan taşlamak, bir taraftan da büyük eserler ortaya koyarak gidebilmek o kadar kolay işler değil. Bizler Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Kendisiyle yol arkadaşlığı yapmaktan şeref duyuyoruz. İnşallah bu ülkenin geleceği aydınlık. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın" ifadelerini kullandı.

'KARŞI TARAFTA ÖYLE BİR GÜRUH VAR Kİ...'

AK Parti teşkilatına seslenen Özhaseki, önlerinde 2023 seçimlerinin olduğunu belirtti ve herkesin oraya kilitlenmesi gerektiğini söyledi. "Her yaptığımız işte 2023'ü düşünerek adım atmamız lazım. Neden? Karşı tarafta öyle bir güruh var ki onlara karşı başarılı olmamızın tek yolu çalışmaktır, doğruları anlatmaktadır, insanlarımızla beraber olmaktır. Başka çaresi yok. Ne biliyorsak o doğruyu anlatmamız gerekiyor" diye konuştu.

'MİLLET ANLAMIYOR ZANNEDİYORLAR'

Bahsettiği güruhun içinde ABD ve Avrupa Birliği ülkelerinin de olduğunu ifade eden Özhaseki, "Peki CHP'de var zaten. Türkiye'de siyasi muhalefetin başını o çekiyor. Bir tarafına milliyetçi olduğunu söyleyen İYİ Parti'yi alıyor, bir tarafına bölücü olan, yüzde 100 olan HDP'yi alarak bir ortaklık kuruyorlar. İttifaklarınızı söyleyin dediğimiz zaman da İYİ Parti'yi söylüyorlar, utandıkları o partiyi de arkada saklayıp kimseye göstermediklerini sanıyorlar. Millet de anlamıyor zannediyorlar. Böyle bir saflık da var. Bu kadar aklımızla alay etmeseler iyi olur. Onlar da bize karşılar. Onu da anladık" dedi.

"FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı. Demek ki karşıda böyle bir güruh var. O zaman bizim çok daha gayretli olmamız lazım" diyen Özhaseki, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

"Çalışmamız lazım, nihayetinde de o kötülere karşı da iktidarı asla bırakmamak lazım. Oradan bir ittifak doğmaz, oradan bir medeniyet doğmaz. Ama bizim yapacağımız çok iş var. Allah'ın izniyle bizler bu konuda üzerimize düşeni yaparak, 2023'de de ipi göğüsleyeceğiz. İnşallah Türkiye'nin geleceği daha aydınlık olacak diye dua ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN