AK Partili Şahin'in paylaşımı alay konusu oldu

AK Partili Şahin'in paylaşımı alay konusu oldu

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Mansur Yavaş'ı eleştirmek isterken kullandığı fotoğraf AK Parti dönemine ait çıkınca, sosyal medyada alay konusu oldu.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirmek isterken 2018 yılına ait AK Parti döneminden fotoğraflar kullandı.

Dün Ankara'da kentin hemen hemen tüm ilçelerinde etkisini gösteren kar yağışına ilişkin paylaşım yapan Şahin, Mansur Yavaş'ı eleştirmek için farkında olmadan 2018 yılına ait haber fotoğraflarını kullandı.

Şahin'in paylaşımları sosyal medyada alay konusu oldu.

20-01/07/1-1578378660.jpg

 

akp-genel-sekreteri-yavas-i-elestireyim-derken-alay-konusu-oldu-671531-1.

akp-genel-sekreteri-yavas-i-elestireyim-derken-alay-konusu-oldu-671533-1.

AYNI HATAYA GÖKÇEK DE DÜŞMÜŞTÜ

Daha önce de Melih Gökçek de 2017 yılına ait, “Eskiden Melih Gökçek ve iş yaptırdığı şirketler hassastı. Şimdilerde en yoğun saatlerde yollar kesilir, yol tamiratları haftalar sürer oldu” şeklindeki tweeti paylaşmış ve “Umarım Mansur Yavaş’a oy verenler farkı fark etmeye başlamıştır” ifadeleriyle kendi dönemini eleştirmişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN