AK Partili Yeneroğlu'ndan övgü dolu Mansur Yavaş paylaşımı

AK Partili Yeneroğlu'ndan övgü dolu Mansur Yavaş paylaşımı

AK Parti İstanbul Milletvekili Yeneroğlu, Twitter hesabında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın sözlerinin yer aldığı bir mesaj paylaşarak övgü dolu sözler sarf etti. Kim olursa olsun, siyasi görüşüne/partisine bakılmaksızın bu erdemli duruşu takdir etmemiz ve demokratik tepki kültürünün gereği olarak takipçisi olmamız gerekir.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, kişisel Twitter hesabında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sözlerini takipçileri ile paylaştı.

Yeneroğlu, Yavaş'ın "Olur da belediyede benim göreve getirdiğim bir arkadaşım yanlışa düşer, zulmeder, harama meyleder, hakkı korumazsa, sizler de hakkın korunması yolunda karşıma dikilmezseniz 5 buçuk milyon hemşehrimize, tüm Türkiye'ye, hem bu dünyada hem de ahirette hesap vermek zorunda kalırsınız. Bu yaştan sonra ne haram yemenin, ne haram yedirmenin riskine dahi girecek değilim. O yüzden yapılan iyi ve kötü ne varsa tarihe miras kalacak" şeklindeki açıklaması için şunları söyledi:

19-09/25/02.jpg

"Aslında malumun ilamı olarak bu sözler dikkatimizi bile çekmemesi gerekirken, kim olursa olsun, siyasi görüşüne/partisine bakılmaksızın bu erdemli duruşu takdir etmemiz ve demokratik tepki kültürünün gereği olarak takipçisi olmamız gerekir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN