AK Parti'nin İstanbul büyükşehir adayı Yıldırım gözyaşlarını tutamadı

AK Parti'nin İstanbul büyükşehir adayı Yıldırım gözyaşlarını tutamadı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım, kendisi için hazırlanan tanıtım toplantısını izlerken gözyaşlarına boğuldu.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım, salona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile girdi.

Erdoğan'ın konuşmasını en ön sırada izleyen Yıldırım, kendisi için hazırlanan tanıtım filmini görünce gözyaşlarına boğuldu.

Yıldırım, tanıtım filmini sonuna kadar gözyaşlarıyla izledi.

'BU ŞEHRE BORCUM VAR'

Erdoğan tarafından AK Parti'nin İstanbul büyükşehir adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım yaptığı açıklamada, "Bu şehre daha fazla hizmet borcum var. Çok iş yapacağız, sizlerle birlikte başaracağız" dedi.

Kürsüye çıkan Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Ben İstanbul'un denizine aşığım. Kasımpaşa'da büyüdüm. İDO Genel Müdürü olarak ekibinde yer alma şerefine nail oldum. İstanbul'un insanı ile Marmara'yı boğazı barıştırmak için kucaklaştırmak için deniz taşımacılığını yaygınlaştırdık. Bu masmavi denize bir tuz tanesi kadar faydam olduysa rabbime binlerce kez şükrediyorum. Liderimizle İstanbul için çok çalıştık. Marmaray, Avrasya, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, İstanbul Havalimanı... Allah'ın izniyle bu hizmetleri de tamamladık. İstanbul'a hizmet biter mi? Bitmez. Benim bu şehre bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var. Her gün metrobüsle ekmeğinin peşine düşen kardeşime borcum var. Her sabah okul yoluna çıkan çocuklara gençlere borcum var. Şimdi bu borcu ödemeye geliyorum. Buraya TBMM Başkanlığından geliyorum. Kurtuluş Savaşını yöneten 15 Temmuz'da hainlerin sallayıp yıkamadığı Türk milletinin çelik iradesini yedi düvele gösteren Gazi Meclis'ten. Her İstanbullu'nun başkanı olacağım. Kadıköy'ün de Sultanbeyli'nin de sorunlarını çözeceğim.  Üsküdar'ın da derdi benim Bakırköy'ün de. Beyoğlu'nun isteği benim için talimat Sarıyer'in de. İstanbullular sizlerle birlikte başaracağız. İstanbul'a hizmet Türkiye'ye hizmettir. İstanbul'a hizmet hakka hizmettir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN