Aksaray Belediyesinden eğitime destek

Aksaray Belediyesinden eğitime destek

Aksaray Belediyesi, başarı hayali kuran gençlerin sınavlara daha iyi hazırlanabilmeleri için ücretsiz TYT, AYT, LGS ve KPSS kursları başlatıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından gençlere ücretsiz olarak verilecek olan TYT AYT LGS ve KPSS kurs başvuruları başladı. Kurslardan faydalanmak isteyen gençlerin Aksaray Belediyesi Zinciriye Medresesinden başvuru yaparak ön kayıt yaptırabilecek. Alanında uzman eğitimcilerin vereceği kurslar ile öğrenciler gireceği sınavlarda hayal ettikleri başarıyı yakalayacak. Ön başvurular Zinciriye Medresesinde bulunan kayıt bürosundan 13- 20 Şubat tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde başvuru yapılacak.

'ÖĞRENCİLERİMİZ HAYAL ETTİKLERİ BAŞARIYI ELDE EDECEKLERDİR'

Aksaray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurslarla ilgi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Şehrimizde başarılı olmayı hayal eden gençlerimize destek olmak için Belediye olarak kurslarımızı açıyoruz. Alanında uzman eğitimcilerimizin rehberliğinde sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz hayal ettikleri başarıyı elde edeceklerdir. Belediyemiz bünyesinde açılan kurslar ile şehrimizde öğrencilerimiz eğitimde fırsat eşitliği elde edecek. Bu kurslarda verilecek eğitimden genç kardeşlerimizin azami derece faydalanmalarını temenni ediyorum’’ Dedi.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN