Aksaray’da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Aksaray’da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Aksaray’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı Piri Mehmet Çarşı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Ş. (38) idaresindeki otomobil, Oğuzhan Yumuşak (17) idaresindeki motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan E.Ç. (15) yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince yaralı çocuklar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Oğuzhan Yumuşak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralının ise durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AKSARAY/İHA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN