Akşener: 2022'de erken seçim olabilir

Akşener: 2022'de erken seçim olabilir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sık sık gündeme gelen seçim tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Çalışmalarının büyük bir kısmını vatandaşları ziyarete ayıran Akşener, erken seçime ilişkin gözlemini aktardı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Artvin'in Borçka ilçesinde vatandaşları ziyaretini sürdürdü.
Akşener, erken seçimle ilgili “Şu gün seçim olur gibi bir öngörüm yok. Ekonomiyi canlandırma imkansız hale gelirse erken seçim, 2022’de bir seçim olabilir gibi bir beklenti var. Vatandaş seçim istiyor” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine bugün Artvin’de devam ediyor. Akşener, Artvin’in Borçka ilçesindeki ziyaretleri sırasında, “Şu gün seçim olur gibi bir öngörüm yok. Genellikle gezdiğimiz yerlerde anladığım kadarıyla ekonomi çok kötü. Ekonomiyi canlandırma imkansız hale gelirse erken seçim, 2022’de bir seçim olabilir gibi bir beklenti var” diye konuştu.

whatsapp-image-2021-09-14-at-15-06-46.jpg

“Vatandaş seçim istiyor” diyen Akşener, “Son zamanlarda yandaş medyada bize 24 saat taş atılıyor. Bunun anlamı, seçimin kaybedildiğini fark etmiş olmaları” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN