Akşener, çiftçiyle arasında geçen diyaloğu 'yayınlayabilir miyim?' diyerek paylaştı: Hem çalışıyoruz hem batıyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Burdur'un Yeşilova ilçesine esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında bir çiftçinin kendisine derdini anlattığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Akşener, "Yeşilovalı kardeşim 4.821 liralık elektrik faturasıyla, içinde bulunduğu durumu; “Hem çalışıyoruz hem batıyoruz.” sözleriyle tarif ediyor." dedi.

Uzun zamandır il ve ilçelerde esnafları ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu kez Burdur'un Yeşilova ilçesinde esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Bir çiftçi Akşener'e elektrik faturalarından dert yandı.

HEM ÇALIŞIYORUZ HEM BATIYORUZ

Akşener'e derdini anlatan çiftçi şunları söyledi:

"Çevremde 10 tane iş yeri, değirmen kapandı. Böyle olduğu halde haftada 1 gün, Perşembe günleri buranın pazarı. Biriktirme yapıyoruz 1 ton, 1,5 ton civarı. Elektrik faturaları çok felaket geldi. Köylü teyzemiz de bizim müşterimiz. Mesajı geldi, ödemesini yapmadım daha."

Çiftçi daha sonra cebinden cep telefonunu çıkartıp 4 bin 821 liralık elektrik faturasının mesajını Akşener'e gösterdi. Gelen faturaya şaşıran Akşener, çiftçiye "alabiliriz değil mi bunu?" diye sordu.

"İşlerimiz tamamen durdu, köylü vatandaş bitiyor, biz de bitiyoruz" diyen çiftçi, "Hem çalışıyoruz, hem batıyoruz" ifadelerini kullandı.

BUNU YAYINLAYABİLİR MİYİM?

Çiftçinin bu sözleri üzerine Akşener kendisine "bunu yayınlayabilir miyim?" diye sordu. Çiftçi ise, "Tabii ki yayınlayabilirsiniz" sözleriyle kendisine yanıt verdi. Akşener, söz konusu durumu hem grup toplantısında dile getireceğini hem de yayınlayacağını ifade etti.

Akşener, çiftçiyle olan diyaloğunu sosyal medyadan paylaşarak "Yeşilovalı kardeşim 4.821 liralık elektrik faturasıyla, içinde bulunduğu durumu; “Hem çalışıyoruz hem batıyoruz.” sözleriyle tarif ediyor. Çalışanın hakkını aldığı, üretenin kazandığı, milletimizin yüzünün güldüğü bir Türkiye’ye çok az kaldı…" ifadelerini kullandı.

Akşener'in paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler